VoIP Τηλεφωνία

Υπηρεσίες τηλεφωνίας μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες VoIP, για επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιώτες

vPBX

Ολοκληρωμένες λύσεις ενός Cloud τηλεφωνικού κέντρου, ιδανικό για τηλεργασία, με μειωμένα κόστη επικοινωνίας για την επιχείρηση σας

Αριθμοδότηση VoIP

Αποκτήστε άμεσα έναν νέο αριθμό τηλεφώνου και επωφεληθείτε από την άμεση δυνατότητα κλήσεων και ομιλίας μέσω smartphone, laptop ή tablet

SIP Trunk

Εξοικονόμηση κόστους, με αξιοπιστία και ευελιξία, χωρίς την εγκατάσταση hardware γρήγορα και οικονομικά

VOIP τηλεφωνία, η πιο σύγχρονη μέθοδος τηλεφωνικής επικοινωνίας παγκοσμίως. Ο όρος αποτελεί ακρωνύμιο για το Voice over IP, δηλαδή τηλεφωνία μέσω του διαδικτύου.

  • Λειτουργεί ακριβώς όπως μία κλασική τηλεφωνική γραμμή
  • Μειωμένο Κόστος Επικοινωνίας
  • Απομακρυσμένη εργασία & τηλεδιάσκεψη
  • Πιο ασφαλές από το σταθερό σας τηλέφωνο & εγγυημένη διαθεσιμότητα
  • Όλες οι υπηρεσίες τηλεφωνίας είναι επίσης διαθέσιμες
  • Θα μπορείς να καλείς όλους τους τηλεφωνικούς αριθμούς ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιούν τεχνολογία VoIP

Νέος Τηλ. Αριθμός ή φορητότητα

Μηδενικό μηνιαίο πάγιο. Η χρέωση του αριθμού είναι ετήσια.

15€ / έτος

Cloud vPBX

5 εσωτερικά (IVRTime ConditionsQueueCall forwarding)

20€ / μήνα

Κλήσεις

Κόστος χρέωσης ανά λεπτό ομιλίας για κινητά Ελλάδας 0,043€

0.015€ / ανά λεπτό σε σταθερά

Ζητήστε μια Προσφορά
Ευέλικτες υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας

Συχνές ερωτήσεις:

VoIP ή Voice Over ip, χαρακτηρίζεται η τηλεφωνία μέσω διαδικτύου (ΦεΔΠ: «Φωνή επί Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου), η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία σε ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί το νέο τρόπο υλοποίησης τηλεφωνίας και τηλεφωνικών κέντρων, με τη χρήση μόνο μιας ενεργής σύνδεσης internet και ειδικών τηλεφωνικών συσκευών. Οι κλήσεις προς άλλα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, σε όλο τον κόσμο, είναι εξαιρετικά χαμηλότερες, σε σύγκριση με εκείνες των παραδοσιακών παρόχων.
Τα οφέλη που έχουν οι χρήστες Voip τηλεφωνίας έχουν να κάνουν καταρχάς με το συνδυασμό χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας σε όλες τις κλήσεις. Αυτό, ουσιαστικά σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε εξερχόμενες κλήσεις με πολύ χαμηλές χρεώσεις, ακόμα και σε γεωγραφικά απομακρυσμένες περιοχές μεταξύ τους, σε άλλες χώρες ή και σε άλλες ηπείρους! Το Voip, δηλαδή, δεν έχει γεωγραφικά όρια. Αρκεί μια σύνδεση στο Internet και εξασφαλίζετε κλήσεις μεταξύ διαφορετικών χωρών με αστικές χρεώσεις.
Το μόνο που χρειάζεστε ώστε να χρησιμοποιήσετε στην επιχείρηση σας υπηρεσίες VoIP τηλεφωνίας, είναι μία ευρυζωνική σύνδεση και η αγορά τηλεφωνικής-ών IP συσκευής-ών. Tην παροχή του τηλεφωνικού σας αριθμού ή την φορητότητα του ήδη υπάρχοντος, την αναλαμβάνουμε εμείς.
Βεβαίως. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κρατήσετε τον ήδη υπάρχοντα αριθμό σας, αρκεί μόνο η συμπλήρωση μιας αίτησης, κι εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.
Η χρήση του ίδιου τηλεφωνικού αριθμού, από περισσότερους χρήστες και διαφορετικές συσκευές είναι δυνατή με τη χρήση εικονικού τηλεφωνικού κέντρου (Cloud PBX). Αυτό ουσιαστικά σας επιτρέπει τη διατήρηση της χρήσης του υπάρχοντος τηλεφωνικού σας κέντρου με πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.
Κάθε τηλεφωνική σύνδεση μπορεί να έχει όσους τηλεφωνικούς αριθμούς εισερχομένων κλήσεων θέλετε, χωρίς κανέναν περιορισμό, ακόμα και σε απομακρυσμένες γεωγραφικές περιοχές μεταξύ τους ή διαφορετικές χώρες.
Για τηλεφωνικές κλήσεις, η συνομιλία ανταλλάσσεται χρησιμοποιώντας μικρά πακέτα δεδομένων. Το διαδίκτυο μπορεί να στείλει αυτά τα πακέτα δεδομένων σε όλο τον κόσμο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Ουσιαστικά έχουμε τα 4 παρακάτω βήματα: - Το τηλέφωνό σας συνδέεται στο διαδίκτυο. - Όταν καλείτε έναν αριθμό τηλεφώνου, το τηλέφωνο IP σας ενημερώνει τον πάροχο υπηρεσιών VoIP να καλέσει το άλλο μέρος. - Η υπηρεσία VoIP πραγματοποιεί την κλήση και ανταλλάσσει πακέτα δεδομένων από το τηλέφωνο IP σας. - Το τηλέφωνό σας VoIP μετατρέπει αυτά τα ψηφιακά σήματα στον ήχο που μπορείτε να ακούσετε. Η VoIP παρακάμπτει εντελώς την τηλεφωνική εταιρεία. Όπου κι αν είστε, αρκεί μια σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε την VoIP τηλεφωνία.
Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο και μία ή και περισσότερες από τις παρακάτω συσκευές: Μια τηλεφωνική συσκευή: Αυτή μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα VoIP χρησιμοποιώντας ένα ATA (αναλογικό προσαρμογέα τηλεφώνου) που δίνει μια διεύθυνση IP. Ουσιαστικά, απλώς συνδέετε το τηλέφωνό σας στο ATA αντί για απευθείας στην πρίζα. Ένα ειδικό τηλέφωνο IP: Αυτό μοιάζει και λειτουργεί σαν ένα κανονικό τηλέφωνο. Έχει ένα ακουστικό με κουμπιά που τοποθετείται σε μια βάση φόρτισης. Ωστόσο, αντί για την υποδοχή τηλεφώνου RJ-11, το τηλέφωνο IP διαθέτει υποδοχή RJ-45. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συνδέεται σε μια θύρα ethernet του δρομολογητή σας και όχι σε μια σύνδεση τηλεφώνου (δείτε περισσότερα εδώ). Ο υπολογιστής σας: Θα χρειαστείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω VoIP. Αυτό μερικές φορές ονομάζεται «softphone». Φυσικά, θα χρειαστείτε επίσης μια κάρτα ήχου συν ένα ακουστικό ή ένα μικρόφωνο και ηχεία. Θα χρειαστείτε επίσης μια σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε μέσω ethernet είτε μέσω wifi. Οι περισσότερες γνωστές εταιρείες διαθέτουν εφαρμογές για Windows και MacOS. Το smartphone σας: Και στην προκειμένη περίπτωση θα χρειαστείτε τη σωστή εφαρμογή και μια σύνδεση Wi-Fi. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας με ταχύτητες 4G ή 5G. Οι περισσότερες εφαρμογές VoIP θα λειτουργούν σε όλα τα smartphone, όπως κινητές συσκευές Android και Apple iPhone (iOS).
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα με την VoIP τηλεφωνίας είναι ότι έχετε χαμηλότερο μηνιαίο κόστος, τόσο σε εγχώριες, όσο και σε διεθνείς κλήσεις. Τα τηλέφωνα VoIP μπορούν να χειριστούν πολλές “γραμμές” ταυτόχρονα, να εγκατασταθούν σε χρόνο μηδέν και κοστίζουν λιγότερο επειδή η τεχνολογία εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του διαδικτύου. Πολλές επιχειρήσεις έχουν πραγματοποιήσει σημαντική εξοικονόμηση και έχουν καταφέρει μείωσε στους λογαριασμούς του τηλεφώνου τους έως και 60%. Μπορείτε να προμηθευτείτε το τηλεφωνικό σας κέντρο με μέχρι 5 εσωτερικά και όλα τα features (IVR, Time Conditions, Queue, Call forwarding εκτός του Call Recording). από 20€ / μήνα Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται και προσθέτουν υπαλλήλους, η προσθήκη επιπλέον γραμμών VoIP είναι εξαιρετικά απλή. Ένα σταθερό τηλεφωνικό σύστημα θα απαιτούσε να καλέσετε τον παροχέα σας, να ορίσετε χρόνο για να προσθέσουν γραμμές στο γραφείο και να αγοράσετε νέο υλικό. Η VoIP επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδυάζουν τα τηλεφωνικά συστήματα πολλαπλών γραφείων ενός οργανισμού σε ένα μόνο σύστημα. Με την VoIP τηλεφωνία, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο γραφείο, στις εγκαταστάσεις για να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις. Μπορείτε να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο smarphone, το tablet ή τον φορητό υπολογιστή σας. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για ομάδες που εργάζονται εξ αποστάσεως ή ταξιδεύουν συχνά. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα για web meetings για να έχετε εξ αποστάσεως επικοινωνία με τους υπαλλήλους σας όταν αυτό απαιτείται. Η παραδοσιακή σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία απαιτεί δαπανηρή συντήρηση εξοπλισμού επί τόπου και απαιτούνται αναβαθμίσεις εξοπλισμού για να αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων γραμμών. Αυτή η συντήρηση εξαλείφεται με την VoIP επειδή χρησιμοποιεί το υπάρχον τοπικό δίκτυο της τοποθεσίας. Χρησιμοποιώντας την τηλεφωνία VoIP, μπορείτε να μοιράζεστε πληροφορίες, ιδέες και σκέψεις σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να επισπεύσετε έργα με εργαλεία άμεσης συνεργασίας, όπως IM, ομαδικές συνομιλίες και κοινή χρήση βίντεο. Πιο ασφαλές από το σταθερό σας τηλέφωνο & εγγυημένη διαθεσιμότητα Με 100% κρυπτογράφηση επικοινωνίας μπορείτε να μιλάτε άφοβα. Η ασφάλεια είναι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες των επιχειρήσεων. Τα στοιχεία σας είναι πολύτιμα και η μετάβαση σε νέα τεχνολογία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευάλωτοι. Σε αντίθεση με πολλές πεποιθήσεις, η VoIP τηλεφωνία είναι ασφαλής κι αν επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο, τότε θα μπορεί να σας παρέχει και εγγυημένη διαθεσιμότητα. Τώρα μπορείτε να έχετε εμφανή επαγγελματική παρουσία παντού στην Ελλάδα & στο εξωτερικό, με αριθμό της πόλης που σας ενδιαφέρει, σε συνδυασμό με όλα τα πλεονεκτήματα της VoIP τηλεφωνίας και των Cloud Τηλεφωνικών Κέντρων