Το προσωπικό μας

Η GSnet στελεχώνεται από νέους και έμπειρους τεχνικούς, με εξειδικευμένες γνώσεις στο χώρο της τεχνολογίας, ευελιξία, δημιουργική σκέψη και όνειρα, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόκληση. Μελετώντας τις ανάγκες σας, αλλά και την υποδομή σας, μπορούν να σας συμβουλέψουν, αλλά και να υλοποιήσουν για εσάς οποιοδήποτε έργο, με κάθε μικρή λεπτομέρεια. Σε κάθε σας δυσκολία ή απορία που θα λάβουν, δίνεται άμεση ανταπόκριση μέσω προσωπικής τηλεφωνίας, αλλά και εγγυημένης γραπτής εξυπηρέτησης μέσω ticking συστήματος. 

Η εταιρεία λειτουργεί, στα πλαίσια συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία επικαιροποιήσης των γνώσεων των εργαζομένων, σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα διεθνώς.

Καινοτόμες Τεχνολογίες

Η GSnet αποτελεί ένα αξιόπιστο, σύγχρονο και ανεξάρτητο δίκτυο, κατάλληλο στις δικές σας ανάγκες και υποδομές. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα ασύρματα δίκτυα στη Βόρεια Ελλάδα. Προσφέρει λύσεις μικροκυμάτων ζεύξεων αλλά και λύσεις εικονικών δικτύων VPN. Επιχειρεί να παρέχει Internet σε διάφορα σημεία παράλληλα, εκεί που δεν υπάρχει καμία οπτική ίνα ή χαλκός, σε μέρη που δεν υπάρχει καμία καλωδίωση, φυσικά, σε υψηλές ταχύτητες με χαμηλό κόστος.

Η ταχύτητα του Internet είναι στην ευχέρεια του πελάτη και φυσικά χωρίς δέσμευση. Είναι στην επιλογή του κάθε μήνα να αλλάξει την ταχύτητα που είχε δοθεί εξ’ αρχής ή να παραμείνει στην ως έχειν.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να “θεμελιώσουμε” την γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και την εταιρία μας. Να σας δείξουμε καινοτόμα πράγματα πάνω στην σύγχρονη τεχνολογία τηλεπικοινωνιών, την εξέλιξη και το μέλλον αυτής για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο γρήγορες ταχύτητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας
gsnet-servers-hosting-headquarters