Υπηρεσίες Cloud

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Υπηρεσίες Cloud

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης των δεδομένων σας με ελεγχόμενη πρόσβαση από οπουδήποτε με οφέλη που μόνο η τεχνολογία cloud μπορεί να  σας προσφέρει. Οι λύσεις μας είναι  επεκτάσιμες, αναβαθμίσιμες και υπάρχει πάντα  υποστήριξη από την ομάδα μας.

Οι Cloud Servers  μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και πάντα αναβαθμισμένοι ώστε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Με το Cloud Backup ασφαλίζουμε τα δεδομένα σας στο cloud, δίνοντας σας την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από παντού ενώ  κρυπτογραφούμε  πλήρως τα δεδομενα  με ενεργή προστασία απο ransomware.

Acronis Cloud Backup on Microsoft Azure

Αποκτήστε ένα Acronis Cloud Backup account για να αποθηκεύετε τα πολύτιμα δεδομένα σας στο Cloud περιβάλλον Azure της Microsoft ή εναλλακτικά στο Cloud Data Center της Interworks(Θεσσαλονίκη).

Προστατέψτε τα συστήματα σας – physical, virtual και cloud – με μία αποτελεσματική λύση backup την οποία θα την διαχειρίζεστε μέσω μίας φιλικής για τον χρήστη κονσόλας.

Σχεδιασμένη για οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον η λύση της Acronis σας παρέχει παγκόσμιας κλάσης προστασία και γρήγορη, ευέλικτη ανάκτηση από απώλεια δεδομένων ή καταστροφή όλων των συστημάτων στο περιβάλλον σας, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα της υποδομής σας.

 • Προσαρμοσμένα προϊόντα που υποστηρίζουν κάθε τύπο συστήματος: εικονικές μηχανές, φυσικούς servers, εφαρμογές, σταθμούς εργασίας, κλπ.
 • Η εξαιρετικά γρήγορη ανάκτηση εξασφαλίζει ότι τα συστήματα σας είναι σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά, όχι ώρες
 • Ο ευέλικτος τρόπος ανάκτησης δεδομένων μπορεί να αποκαταστήσει οτιδήποτε, από ένα και μόνο e-mail έως ένα ολόκληρο server φυσικό ή εικονικό
 • Η υποστήριξη πολλαπλών προορισμών μπορεί να αποθηκεύσει τα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας οπουδήποτε (συμπεριλαμβανομένου του Acronis cloud)
 • Τα «έξυπνα» χαρακτηριστικά του τρόπου λήψης των αντιγράφων ασφαλείας μειώνουν την επιβάρυνση του Δικτύου σας και τις ανάγκες για αποθηκευτικούς δικτυακούς χώρους (storage)

Γιατί χρειάζεστε το Acronis Cloud Backup;

 • Για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από οποιαδήποτε καταστροφή ή απώλεια είτε πρόκειται για το σταθερό υπολογιστή, το laptop, κάποιο virtual machine, συσκευή mobile ή το 0365 mailbox σας.
 • Για να εφαρμόσετε εύκολα και γρήγορα μια στρατηγική για backup τόσο σε τοπικό αποθηκευτικό μέσο όσο και στο cloud.
 • Για να αντικαταστήσετε τους παραδοσιακούς τρόπους backup που είναι ανεπαρκής σε σοβαρές καταστάσεις όπως π.χ φωτιά, σεισμός, ή κλοπή.

Γιατί οι επιχειρήσεις επιλέγουν το Acronis Cloud Backup;

 • Γιατί οι τεχνικοί προτιμούν το Acronis σε σχέση με λύσεις και συσκευές backup που εφαρμόζονται τοπικά, με όλα τα ανάλογα προβλήματα (αστοχία υλικού, παλαιότητα, διακοπή ρεύματος, έλλειψη υποστήριξης, κλπ)
 • Γιατί οι διαχειριστές συστημάτων εκτιμούν το ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλαπλές πλατφόρμες και λειτουργικά συστήματα.
 • Γιατί οι διευθυντές εκτιμούν την μέχρι σήμερα άριστη πορεία της Acronis και την εμπειρία της.

Λειτουργίες – Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες

 • Προστασία τόσο physical όσο και virtual συστημάτων σε μία υπηρεσία.
 • Backup επιλεκτικά συγκεκριμένων φακέλων και αρχείων ή ολόκληρων directories και disk images.
 • Προστασία mobile συσκευών και Office 365.
 • Bare metal recovery για αποκατάσταση στο ίδιο ή παρόμοιο hardware, απευθείας από το cloud.
 • Αποθήκευση δεδομένων τοπικά ή στο cloud.
 • Μέγιστη ασφάλεια με AES256 κρυπτογράφηση, διαχείριση SSL, υποχρεωτική προστασία με password.
 • Πιστοποίηση με τις εγγυήσεις του Microsoft Azure και των ασφαλών data centers που διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα και τις τεχνολογίες disaster prevention (SSAE 16 / ISAE 3402 certified).

Η 1HOST είναι ελληνικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) και επίσημος καταχωρητής της «.gr» επέκτασης ονομάτων από το 2008. Με την διαρκή ανανέωση των υποδομών φιλοξενίας και των τεχνολογιών της, παρέχει την ομαλότερη εμπειρία web hosting για τις ανάγκες του ιδιώτη, της μικρής επιχείρησης και του μεγαλύτερου επιχειρηματία.

Επαγγελματικό Web Hosting από 2.02€ / μήνα.
Ακόμη και με το μικρότερο πακέτο φιλοξενίας της 1HOST, έχετε στη διάθεσή σας όλα τα εργαλεία, Website Builder MySQL βάσεις δεδομένων κ.α. έτοιμα να υποστηρίξουν οποιουδήποτε τύπου εφαρμογή ή website.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της 1HOST

Οι server της 1HOST, βρίσκονται σε Ελληνικό Datacenter (Interworks Cloud) με απευθείας σύνδεση στο δίκτυο GR-IX, αλλά και σε Γερμανικό Datacenter (Hetzner).

Reseller Web Hosting: Η δική σου ποιοτική εταιρία web hosting εύκολα και οικονομικά με την υποστήριξη της 1HOST. Χρησιμοποίησε το λογότυπο της επιχείρησής σου, επέλεξε τις δικές σου τιμές πώλησης για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που να εξυπηρετούν τις δικές σου επιχειρησιακές ανάγκες και εισέπραξε το 100% των κερδών!

Radio Streaming: Ξεκίνησε τον δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό εύκολα και γρήγορα! Ανέβασε την μουσική σου, δημιούργησε της δικές σου playlist και ξεκίνα το streaming χωρίς να έχεις τον υπολογιστή σου συνέχεια ανοικτό.

SSD & NVMe: Σε όλα της τα πακέτα φιλοξενίας η 1HOST διατηρεί τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων των πελατών της σε σκληρό δίσκο τύπου SSD ή NVMe.

Απλοποιημένο Control Panel: Όλα τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με το πολύ εύχρηστο cPanel που προσφέρει την πλήρη διαχείριση του πακέτου φιλοξενίας σε ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον με δυνατότητα πλοήγησης σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα κτλ.

Εγκατάσταση Script: H 1HOST προσφέρει σε όλα τα πακέτα το Softaculous. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε κάποιο Joomla, WordPress, Drupal, Prestashop, Blogs, Photo Galleries κτλ με ένα κλικ.

Δωρεάν Κατασκευή Website: Με την αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν Site Builder για να κατασκευάσετε το site σας σε 3 απλά βήματα.

Αντίγραφα Ασφάλειας: Η 1HOST δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των πακέτων φιλοξενίας σας (έως και 2 μήνες πίσω), για παν ενδεχόμενο με το JetBackup.

Εύκολη μεταφορά: Έρχεστε από άλλη εταιρία; 1HOST μπορεί να μεταφέρει όλες τις ιστοσελίδες σου στο νέο σου πακέτο.

Τα αντίγραφα ασφαλείας (Backup) τα οποία είναι ανεκτίμητης αξίας στις περισσότερες επιχειρήσεις, είναι τα αντίγραφα των πρωτότυπων δεδομένων υπολογιστών. Η διαθεσιμότητα αυτών ψηφιακών δεδομένων είναι αναπόσπαστο κομμάτι τις επιχείρηση σας για την σωστή και ορθή λειτουργία της. Γιαυτό σας προτείνουμε όλα αυτά τα δεδομένα να τα κάνετε (Backup) ώστε να έχετε την δυνατότητα επαναφοράς (Restore) αυτών των δεδομένων, όποτε βρεθεί η ανάγκη.

Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα δεδομένα υπολογιστών στο Cloud (σύννεφο) ώστε να είναι ασφαλές και πάντα διαθέσιμα.

Επαναφορά του συστήματος μετά από:

 • Βλάβη των συσκευών αποθήκευσης ή των server.
 • Προβλήματα του λειτουργικού συστήματος ή άλλου λογισμικού, που εμπεριέχουν κινδύνους για την ακεραιότητα των δεδομένων.
 • Εκούσια ή ακούσια διαγραφή δεδομένων.
 • Στοχευμένες επιθέσεις από hacker ή κακόβουλο λογισμικό.

 • Για να επιτύχουμε την επαναφορά του συστήματος, τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται σε ξεχωριστές συσκευές αποθήκευσης ή ξεχωριστούς server για απόλυτη ασφάλεια. Μόνο σε αυτή την περίπτωση μας παρέχεται η βέλτιστη δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων σε μια απρόβλεπτη στιγμή.
  Τι είναι το Virtualization – Είναι η τεχνολογία με την οποία τα φυσικά συστήματα μετατρέπονται σε εικονικά – Virtual Machines.

  Όλοι οι πόροι ενός υπολογιστή (CPU, RAM, Network, Storage κλπ.) μοιράζονται ταυτόχρονα σε πολλά Virtual Machines. Με αυτό τον τρόπο το hardware διαχωρίζεται από το software.

  Πολλά αλλά και διαφορετικά λειτουργικά μπορούν να «τρέχουν» σε διαφορετικά VMs που όλα μαζί στεγάζονται κάτω από τον ίδιο υπολογιστή – server. Όλα αυτά μπορούν και γίνονται μέσα από το virtualization layer. Τα VMs συνεχίζουν να νομίζουν ότι επικοινωνούν απευθείας με το hardware, αλλά στην πραγματικότητα επικοινωνούν με το virtualization layer. Αυτό επιτρέπει τη μετακίνηση επεξεργαστικής ισχύος, μνήμης ή και storage από ένα VM σε άλλο. Επιτυγχάνουμε έτσι καλύτερη εκμετάλλευση των πόρων, μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και ευκολότερη διαχείριση της υποδομής.

  Τα κυριότερα πλεονεκτήματα για να επενδύσει κανείς σε λύσεις virtualization είναι:

 • Μείωση κόστους της φυσικής υποδομής
 • Βελτιστοποίησης όλης της υποδομής – Βελτιώνοντας ένα server αναβαθμίζονται όλα τα VMs
 • Λειτουργική ευελιξίας και ταχύτητα απόκρισης
 • Αυξημένα επίπεδα διαθεσιμότητας εφαρμογών και Επιχειρηματικής Συνέχειας
 • Εύκολα Backup – Restore ανεξάρτητα του hardware
 • Μειωμένα έξοδα συντήρησης πολλών μηχανημάτων αφού έχει μειωθεί ο αριθμός τους
 • Εγκατάσταση νέων servers χωρίς αγορά νέου hardware κάθε φορά που θέλετε να θέσετε σε λειτουργία έναν νέο server για δοκιμές ή παραγωγή

 • Η τεχνική αυτή έχει διεισδύσει σε πολλές επιχειρήσεις, αλλά αναμένεται ότι τα περισσότερα συστήματα θα γίνουν εικονικά, καθώς οι απαιτήσεις για μείωση του hardware, μείωση της ηλεκτρικής κατανάλωσης και αναγκών ψύξης, γίνονται όλο και πιο επιτακτικές.

  Η εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει και να υλοποιήσει μικρές, μεσαίες και μεγάλες λύσεις.

  Ενημερωθείτε σχετικά με τις Υπηρεσίες Cloud