Συχνές ερωτήσεις

Η GSnet είναι μια τοπική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο τον σύγχρονων τεχνολογιών. Το δίκτυο διανομής αποτελείται από state of the art εξοπλισμό και η διαχείριση του γίνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών που εγγυούνται την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσίας στους πελάτες της.
Το internet που διαθέτουμε παρέχεται ασύρματα μέσα από ένα ιδιόκτητο επίγειο δίκτυο από τα μεγαλύτερα στην Βόρεια Ελλάδα.
Μπορείτε να δείτε την κάλυψη του δικτύου μας αναλόγως σε ποιόν Νομό βρίσκεστε. Η GSnet καλύπτει τους Νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πέλλας. Μπορείτε να ελέγξετε την διαθεσιμότητα του δικτύου στην σελίδα ΕΔΩ
Το συνεργείο εγκατάστασης θα σας καλέσει για ραντεβού και η διαδικασία διαρκεί λίγες μόνο ώρες.
Η GSnet παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα προστασία προσωπικών δεδομένων. Σε όλες τις συνδέσεις χρησιμοποιούνται τεχνικές διπλής κρυπτογράφησης που καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε υποκλοπή δεδομένων.
Το δίκτυο μας, είναι ένα ανεξάρτητο και αυτόνομο δίκτυο που δεν επηρεάζεται από άλλους παρόχους. Ο πελάτης μπορεί κατά βούληση να διατηρήσει ή όχι την σύνδεση με άλλο πάροχο.
Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα πακέτα σύνδεσης στην σελίδα ΕΔΩ
Καλώντας στο 2312 132 310 είτε στέλνοντας email στο support [at] gsnet [dot] gr ή μέσω μηνύματος από την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας ΕΔΩ
Οι πληρωμές γίνονται μέσο τραπεζικής κατάθεσης, paypal και πιστωτικής χρεωστικής κάρτας.
Το κόστος της εγκατάστασης για τα οικιακά πακέτα (Home) ανέρχεται στα 50€ και ο εξοπλισμός στα 90€. Για τα εταιρικά πακέτα (Business) το κόστος εγκατάστασης ανέρχεται στα 100€ και ο βασικός εξοπλισμός στα 200€. Η πληρωμή και στις δυο περιπτώσεις γίνεται μαζί με τον πρώτο τρέχοντα λογαριασμό. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Σημαντική σημείωση: Να σημειωθεί πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και όπου απαιτηθεί από τον έλεγχο που πραγματοποιηθεί και από την απόσταση που έχετε από τον κόμβο ίσως υπάρξει επιπλέον χρέωση στον εξοπλισμό καθώς μπορεί να μην σας καλύψει ο βασικός εξοπλισμός που παρέχουμε.