Συχνές ερωτήσεις

Η GSnet είναι μια τοπική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο τον σύγχρονων τεχνολογιών. Το δίκτυο διανομής αποτελείται από state of the art εξοπλισμό και η διαχείριση του γίνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών που εγγυούνται την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσίας στους πελάτες της.
Όχι! Το internet που διαθέτουμε παρέχεται ασύρματα μέσα από ένα ιδιόκτητο επίγειο δίκτυο από τα μεγαλύτερα στην Βόρεια Ελλάδα, τα οποία μας επιτρέπουν τη βέλτιστη ταχύτητα απόκρισης του δικτύου μας. Για να επιτύχουμε τη σύνδεση χρειαζόμαστε καθαρή οπτική επαφή με το κοντινότερο σημείο εκπομπής μας.
Η GSnet καλύπτει τους Νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πέλλας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο ΕΔΩ.
Το συνεργείο εγκατάστασης θα σας καλέσει για ραντεβού και η διαδικασία διαρκεί λίγες μόνο ώρες.
Η GSnet παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα προστασία προσωπικών δεδομένων. Σε όλες τις συνδέσεις χρησιμοποιούνται τεχνικές διπλής κρυπτογράφησης που καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε υποκλοπή δεδομένων.
Το δίκτυο μας, είναι ένα ανεξάρτητο και αυτόνομο δίκτυο που δεν επηρεάζεται από άλλους παρόχους. Ο πελάτης μπορεί κατά βούληση να διατηρήσει ή όχι την σύνδεση με άλλο πάροχο.
Η GSnet παρέχει υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο, εφόσον κάποιο από τα ενδεικτικά πακέτα σύνδεσης δεν σας καλύπτει τα οποία έχουν προκύψει από τις συνηθέστερες ανάγκες χρηστών & εταιρειών μικρού και μεγάλου σκέλους. Για προσαρμοσμένα πακέτα σύνδεσης στις δικές σας ανάγκες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος και να μας αναφέρετε πόσα Mbps χρειάζεστε για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες.
Καλώντας στο 2312 132 310 είτε στέλνοντας email στο support [at] gsnet [dot] gr ή μέσω μηνύματος από την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας ΕΔΩ. Επιπρόσθετα μπορείτε να ανοίξετε ένα αίτημα υποστήριξης μέσω της περιοχής πελατών my.gsnet.gr με τα στοιχεία πρόσβασης σας.
Οι πληρωμές γίνονται μέσο τραπεζικής κατάθεσης, paypal και πιστωτικής χρεωστικής κάρτας μέσω της περιοχής πελατών my.gsnet.gr
Το κόστος της εγκατάστασης για τα οικιακά πακέτα (Home) ανέρχεται στα 50€ και ο εξοπλισμός στα 90€. Για τα εταιρικά πακέτα (Business) το κόστος εγκατάστασης ανέρχεται στα 100€ και ο βασικός εξοπλισμός στα 200€. Η πληρωμή και στις δυο περιπτώσεις γίνεται μαζί με τον πρώτο τρέχοντα λογαριασμό. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Σημαντική σημείωση: Να σημειωθεί πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και όπου απαιτηθεί από τον έλεγχο που πραγματοποιηθεί και από την απόσταση που έχετε από τον κοντινότερο επίγειο κόμβο του δικτύου μας, ίσως υπάρξει επιπλέον χρέωση στον εξοπλισμό καθώς μπορεί να μην σας καλύψει ο βασικός εξοπλισμός που παρέχουμε.
Όχι! Η σύνδεση που σας παρέχουμε είναι σταθερή και η επικοινωνία διασφαλισμένη κατά 99.9%. Στην διάρκεια της εγκατάστασης λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η σύνδεση σας να είναι αδιάλειπτη ανεξαρτήτως καιρού. Εξαιρούνται φυσικές καταστροφές και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ο εξοπλισμός αποτελείται από μια ασύρματη κεραία (Wifi) και από ένα Router/Wifi. Συμπεριλαμβάνεται και η απαραίτητη καλωδίωση. Η ασύρματη κεραία τοποθετείτε τις περισσότερες περιπτώσεις στην ταράτσα στο ψηλότερο σημείο που υπάρχει ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οπτική κάλυψη με το κοντινότερο επίγειο κέντρο εκπομπής του δικτύου μας. Από την ταράτσα η καλωδίωση καταλήγει εντός της οικίας ή της επιχείρησης σας στο Router/Wifi που θα προμηθευτείτε. Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη χρήσης υλικών στήριξης εξοπλισμού ή άλλων υλικών εγκατάστασης οι τεχνικοί μας θα σας γνωστοποιήσουν το κόστος τους πριν την οποιαδήποτε έναρξη των εργασιών.
Όχι δεν παρέχουμε υπηρεσίες λογαριασμών e-mail μαζί με την σύνδεση που θα πραγματοποιήσετε! Μπορείτε όμως να επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε μια προσφορά για e-mail υπηρεσία.