Πακέτα Σύνδεσης Οπτικών Ινών

Fiber to the Home

Fiber to the Business

Εξοπλισμός από 30€ για ταχύτητες σύνδεσης έως 200 Mbps, από 90€ για ταχύτητες σύνδεσης έως 500 Mbps και από 120€ για ταχύτητες σύνδεσης έως 1 Gbps.


Εγκατάσταση από 35€ (Το κόστος εγκατάστασης καθορίζεται σε κάθε περίπτωση από τον τεχνικό κατόπιν επίσκεψης στο χώρο σας, καθώς αν ζητηθούν να γίνουν αλλαγές στα προτεινόμενα σχέδια εγκατάστασης και απαιτούνται περισσότερα μέτρα οπτικής ίνας και εργασίας θα υπάρχει επιπλέον χρέωση).


Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% και ειδικό τέλος Internet 5% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 55 του Ν.4389/2016

Με κάθε επαγγελματικό πακέτο σύνδεσης σας παρέχουμε δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας σας και των email λογαριασμών σας για 6 μήνες.
Επιπλέον σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν εφεδρική σύνδεση ίντερνετ ασύρματα, αν υπάρχει οπτική επαφή με κάποιον επίγειο κόμβο του δικτύου μας, η οποία ενεργοποιείται άμεσα σε περίπτωση βλάβης της οπτικής ίνας, με αποτέλεσμα να έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο uptime στην υπηρεσία που θα σας παρέχουμε.

Συχνές ερωτήσεις:

Η GSnet είναι μια τοπική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο τον σύγχρονων τεχνολογιών. Το δίκτυο διανομής αποτελείται από state of the art εξοπλισμό και η διαχείριση του γίνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών που εγγυούνται την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσίας στους πελάτες της.
Η GSnet καλύπτει τους Νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πέλλας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο ΕΔΩ ή να ελέγξετε τον χάρτη με όλο το καλυπτόμενο δίκτυό μας ΕΔΩ.
Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει άμεσα και το συνεργείο εγκατάστασης θα σας καλέσει για ραντεβού και η διαδικασία διαρκεί λίγες μόνο ώρες, εφόσον βρίσκεστε εντός δικτύου και υπάρχει κατανεμητής κοντά σας. Σε διαφορετική περίπτωση, το χρονοδιάγραμμα ποικίλει, ανάλογα τον Δήμο σας και τις αποστάσεις.
Η GSnet παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα προστασία προσωπικών δεδομένων. Σε όλες τις συνδέσεις χρησιμοποιούνται τεχνικές διπλής κρυπτογράφησης που καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε υποκλοπή δεδομένων.
Το δίκτυο μας, είναι ένα ανεξάρτητο και αυτόνομο δίκτυο που δεν επηρεάζεται από άλλους παρόχους. Ο πελάτης μπορεί κατά βούληση να διατηρήσει ή όχι την σύνδεση με άλλο πάροχο.
Η GSnet παρέχει υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο, εφόσον κάποιο από τα ενδεικτικά πακέτα σύνδεσης δεν σας καλύπτει τα οποία έχουν προκύψει από τις συνηθέστερες ανάγκες χρηστών & εταιρειών μικρού και μεγάλου σκέλους. Για προσαρμοσμένα πακέτα σύνδεσης στις δικές σας ανάγκες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος και να μας αναφέρετε πόσα Mbps χρειάζεστε για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες.
Καλώντας στο 2312 132 310 είτε στέλνοντας email στο support [at] gsnet [dot] gr ή μέσω μηνύματος από την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας ΕΔΩ. Επιπρόσθετα μπορείτε να ανοίξετε ένα αίτημα υποστήριξης μέσω της περιοχής πελατών my.gsnet.gr με τα στοιχεία πρόσβασης σας.
Οι πληρωμές γίνονται μέσο τραπεζικής κατάθεσης, paypal και πιστωτικής χρεωστικής κάρτας μέσω της περιοχής πελατών my.gsnet.gr
Όχι! Η σύνδεση που σας παρέχουμε είναι σταθερή και η επικοινωνία διασφαλισμένη κατά 99.9%. Στην διάρκεια της εγκατάστασης λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η σύνδεση σας να είναι αδιάλειπτη ανεξαρτήτως καιρού. Εξαιρούνται φυσικές καταστροφές και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Τα πακέτα σύνδεσης Fiber to the Home / Fiber to the Business παρέχουν συμμετρικές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο σε Upload και Download και δεν υπάρχει ογκοχρέωση ούτε περιορίσμος δεδομένων στις υπηρεσίες μας.
Η εταιρεία μας δεν κρατάει τους πελάτες της με ετήσια ή διετή δεσμευτικά συμβόλαια. Οι πελάτες μας παραμένουν στο δίκτυό κατά επιλογή κι έχουν το πλεονέκτημα αποχώρησης τέλος του εκάστοτε μήνα, ύστερα από επιστροφή του εξοπλισμού που τους έδωσε η εταιρεία σε περίπτωση παραχώρησης και εξόφληση τυχόν οφειλών.
Όχι, δεν υπάρχει επιβάρυνση πελάτη σχετικά με την τοποθέτηση κατανεμητή στο κτήριο. Το μόνο κόστος είναι τα τέλη εγκατάστασης και ενεργοποίησης, που δίνονται στο τεχνικό την μέρα της σύνδεσης, και αφορούν την εγκατάσταση της οπτικής ίνας εντός του χώρου.
Ναι, μόνο σε περίπτωση που η μεταφορά αφορά γεωγραφικό σημείο εντός του δικτύου καλυψής μας.
Φυσικά, όμως υπολογίζεται ως νέα συνδρομή/νέος πελάτης, και ως εκ τούτου, εφαρμόζονται εκ νέου τα αρχικά κόστη.
Οι ασύρματες ταχύτητες επηρεάζονται από τρίτους παράγοντες που δεν μπορούν να ελεγχθούν από την Εταιρεία, και συνεπώς δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ταχύτητα ασύρματης σύνδεσης.
Βάση των κανονισμών της ΕΕΤΤ, η εταιρεία οφείλει να προσφέρει εγγυημένες ενσύρματες ταχύτητες (σύμφωνα με το άρθρο 8 της απόφασης με αριθμό 956/17/13-7-2020 της ΕΕΤΤ) Ωστόσο, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του δικτύου και στο ασύρματο, προτείνουμε την προσθήκη συσκευής επέκτασης ασύρματου δικτύου (extender) ή την τοποθέτηση Access Point.
Αιτίες που δύναται να επηρεάζουν την εκτιμώμενη ταχύτητα της σύνδεσης του δικτύου ασύρματα (μέσω WIFI) εντός του χώρου του Συνδρομητή είναι οι παρακάτω:

1) Εξοπλισμός που εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είτε στο ίδιο το διαμέρισμα είτε πλησίον/κοντά σας
2) Καθρέπτες ή μεταλλικές επιφάνειες που αντανακλούν το σήμα
άλλες ηλεκτρικές συσκευές όπως ασύρματα σταθερά τηλέφωνα, ασύρματα ηχοσυστήματα, baby monitors, φούρνοι μικροκυμάτων κλπ.
3) Η απόσταση από το Router ή/και μεσολάβηση από τοίχους, πατώματα και ταβάνια η ταχύτητα και η διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου Server που χρησιμοποιείται 4) Oι ρυθμίσεις του χρήστη είτε στο router είτε στον υπολογιστή
5) Παράλληλες εφαρμογές που είναι εν λειτουργία στις συσκευές
6) Το λειτουργικό σύστημα και η ισχύς της κάρτας δικτύου της συσκευής που χρησιμοποιείται
7) Ταυτόχρονη χρήση της ίδιας σύνδεσης από περισσότερους του ενός χρήστη κατά τη διάρκεια της μέτρησης