Πακέτα Σύνδεσης Ασύρματου Ίντερνετ

Οικιακά Πακέτα Σύνδεσης

Επαγγελματικά Πακέτα Σύνδεσης

Συμμετρικά Πακέτα Σύνδεσης

Εξοπλισμός (Router – Wireless Antenna) από 110€ για οικιακά πακέτα και από 220€ για επαγγελματικά πακέτα 
Από τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί κατά την αίτηση σας και ανάλογα από την απόσταση που έχετε από τον κοντινότερο επίγειο κόμβο του δικτύου μας, ίσως υπάρξει επιπλέον χρέωση στον εξοπλισμό καθώς μπορεί να μην σας καλύψει ο βασικός εξοπλισμός που παρέχουμε.


Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% και ειδικό τέλος Internet 5% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 55 του Ν.4389/2016.
Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για νέα πακέτα σύνδεσης.

Με κάθε επαγγελματικό ή συμμετρικό πακέτο σύνδεσης σας παρέχουμε δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας σας και των email λογαριασμών σας για 6 μήνες

Συχνές ερωτήσεις:

Η GSnet είναι μια τοπική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο τον σύγχρονων τεχνολογιών. Το δίκτυο διανομής αποτελείται από state of the art εξοπλισμό και η διαχείριση του γίνεται από άτομα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών που εγγυούνται την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσίας στους πελάτες της.
Όχι! Το internet που διαθέτουμε παρέχεται ασύρματα μέσα από ένα ιδιόκτητο επίγειο δίκτυο από τα μεγαλύτερα στην Βόρεια Ελλάδα, τα οποία μας επιτρέπουν τη βέλτιστη ταχύτητα απόκρισης του δικτύου μας. Για να επιτύχουμε τη σύνδεση χρειαζόμαστε καθαρή οπτική επαφή με το κοντινότερο σημείο εκπομπής μας.
Η GSnet καλύπτει τους Νομούς Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πέλλας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος στον σύνδεσμο ΕΔΩ.
Το συνεργείο εγκατάστασης θα σας καλέσει για ραντεβού και η διαδικασία διαρκεί λίγες μόνο ώρες. Συνήθως εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.
Η GSnet παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα προστασία προσωπικών δεδομένων. Σε όλες τις συνδέσεις χρησιμοποιούνται τεχνικές διπλής κρυπτογράφησης που καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε υποκλοπή δεδομένων.
Το δίκτυο μας, είναι ένα ανεξάρτητο και αυτόνομο δίκτυο που δεν επηρεάζεται από άλλους παρόχους. Ο πελάτης μπορεί κατά βούληση να διατηρήσει ή όχι την σύνδεση με άλλο πάροχο.
Η GSnet παρέχει υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο, εφόσον κάποιο από τα ενδεικτικά πακέτα σύνδεσης δεν σας καλύπτει τα οποία έχουν προκύψει από τις συνηθέστερες ανάγκες χρηστών & εταιρειών μικρού και μεγάλου σκέλους. Για προσαρμοσμένα πακέτα σύνδεσης στις δικές σας ανάγκες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος και να μας αναφέρετε πόσα Mbps χρειάζεστε για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες.
Καλώντας στο 2312 132 310 είτε στέλνοντας email στο support [at] gsnet [dot] gr ή μέσω μηνύματος από την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας ΕΔΩ. Επιπρόσθετα μπορείτε να ανοίξετε ένα αίτημα υποστήριξης μέσω της περιοχής πελατών my.gsnet.gr με τα στοιχεία πρόσβασης σας.
Οι πληρωμές γίνονται μέσο τραπεζικής κατάθεσης, paypal και πιστωτικής χρεωστικής κάρτας μέσω της περιοχής πελατών my.gsnet.gr
Η εγκατάσταση του εξοπλισμού είναι δωρεάν. Το συνολικό ποσό για τον εξοπλισμό που θα εγκατασταθεί ξεκινάει από τα 114.90€.
Να σημειωθεί πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και όπου απαιτηθεί από τον έλεγχο που πραγματοποιηθεί και από την απόσταση που έχετε από τον κοντινότερο επίγειο κόμβο του δικτύου μας, ίσως υπάρξει επιπλέον χρέωση στον εξοπλισμό καθώς μπορεί να μην σας καλύψει ο βασικός εξοπλισμός που παρέχουμε.
Όχι! Η σύνδεση που σας παρέχουμε είναι σταθερή και η επικοινωνία διασφαλισμένη κατά 99.9%. Στην διάρκεια της εγκατάστασης λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η σύνδεση σας να είναι αδιάλειπτη ανεξαρτήτως καιρού. Εξαιρούνται φυσικές καταστροφές και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ο εξοπλισμός αποτελείται από μια ασύρματη κεραία (Wifi) και από ένα Router/Wifi. Συμπεριλαμβάνεται και η απαραίτητη καλωδίωση. Η ασύρματη κεραία τοποθετείτε τις περισσότερες περιπτώσεις στην ταράτσα στο ψηλότερο σημείο που υπάρχει ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οπτική κάλυψη με το κοντινότερο επίγειο κέντρο εκπομπής του δικτύου μας. Από την ταράτσα η καλωδίωση καταλήγει εντός της οικίας ή της επιχείρησης σας στο Router/Wifi που θα προμηθευτείτε. Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη χρήσης υλικών στήριξης εξοπλισμού ή άλλων υλικών εγκατάστασης οι τεχνικοί μας θα σας γνωστοποιήσουν το κόστος τους πριν την οποιαδήποτε έναρξη των εργασιών.
Αιτίες που δύναται να επηρεάζουν την εκτιμώμενη ταχύτητα της σύνδεσης του δικτύου ασύρματα (μέσω WIFI) εντός του χώρου του Συνδρομητή είναι οι παρακάτω:

1) Εξοπλισμός που εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είτε στο ίδιο το διαμέρισμα είτε πλησίον/κοντά σας
2) Καθρέπτες ή μεταλλικές επιφάνειες που αντανακλούν το σήμα
άλλες ηλεκτρικές συσκευές όπως ασύρματα σταθερά τηλέφωνα, ασύρματα ηχοσυστήματα, baby monitors, φούρνοι μικροκυμάτων κλπ.
3) Η απόσταση από το Router ή/και μεσολάβηση από τοίχους, πατώματα και ταβάνια η ταχύτητα και η διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου Server που χρησιμοποιείται 4) Oι ρυθμίσεις του χρήστη είτε στο router είτε στον υπολογιστή
5) Παράλληλες εφαρμογές που είναι εν λειτουργία στις συσκευές
6) Το λειτουργικό σύστημα και η ισχύς της κάρτας δικτύου της συσκευής που χρησιμοποιείται
7) Ταυτόχρονη χρήση της ίδιας σύνδεσης από περισσότερους του ενός χρήστη κατά τη διάρκεια της μέτρησης
Οι ασύρματες ταχύτητες επηρεάζονται από τρίτους παράγοντες που δεν μπορούν να ελεγχθούν από την Εταιρεία, και συνεπώς δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ταχύτητα ασύρματης σύνδεσης. Βάση των κανονισμών της ΕΕΤΤ, η εταιρεία οφείλει να προσφέρει εγγυημένες ενσύρματες ταχύτητες (σύμφωνα με το άρθρο 8 της απόφασης με αριθμό 956/17/13-7-2020 της ΕΕΤΤ)
Ωστόσο, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του δικτύου και στο ασύρματο, προτείνουμε την προσθήκη συσκευής επέκτασης ασύρματου δικτύου (extender) ή την τοποθέτηση Access Point.
Φυσικά, όμως υπολογίζεται ως νέα συνδρομή/νέος πελάτης, και ως εκ τούτου, εφαρμόζονται εκ νέου τα αρχικά κόστη.
Ναι, μόνο σε περίπτωση που η μεταφορά αφορά γεωγραφικό σημείο εντός του δικτύου καλυψής μας.
Η εταιρεία μας δεν κρατάει τους πελάτες της με ετήσια ή διετή δεσμευτικά συμβόλαια. Οι πελάτες μας παραμένουν στο δίκτυό κατά επιλογή κι έχουν το πλεονέκτημα αποχώρησης τέλος του εκάστοτε μήνα, ύστερα από επιστροφή του εξοπλισμού που τους έδωσε η εταιρεία σε περίπτωση παραχώρησης και εξόφληση τυχόν οφειλών.