Blog

Οικονομικό ασύρματο σύστημα συναγερμού από την Hikvision

Οικονομικό ασύρματο σύστημα συναγερμού από την Hikvision

Η GSnet προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της και σας παρουσιάζει την νέα έξυπνη σειρά ασύρματου συναγερμού. Παρέχουμε εγκατάσταση στον χώρο σας από εξειδικευμένους τεχνικούς, για την οικία ή την επιχείρηση σας. Η διαχείριση του συναγερμού γίνεται εύκολα μέσω του smartphone σας!

AX PRO – η νέα σειρά (2ης γενεάς) ασύρματου συναγερμού από την Hikvision

Hikvision - Ασύρματο σύστημα συναγερμού

Συναγερμός χωρίς καλώδια, τροφοδοσία με μπαταρία η οποία έχει αντοχή από 3 έως 5 έτη!

Η HIKVISION, o μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο, μετά τη σειρά AX HUB, παρουσιάζει τη νέα, 2ης γενεάς, σειρά ασύρματων συστημάτων συναγερμού και οικιακού αυτοματισμού AX PRO, στην οποία συμπυκνώνει την εμπειρία της και τις υψηλές δυνατότητες σχεδιασμού και παραγωγής της.

Η νέα σειρά διαθέτει, μεταξύ των άλλων, τις εξής καινοτομίες και βελτιώσεις, που την καθιστούν ένα από τα ισχυρότερα και φιλικότερα, προς τον χρήστη και τον εγκαταστάτη, συστήματα της αγοράς:

 • Διπλό σύστημα Tri-X & CAM-X αμφίδρομης ασύρματης επικοινωνίας 868 ΜΗz, με διπλά wireless processors, για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας περιφερειακών (έως 6 έτη) και ισχυρότερη εμβέλεια. To σύστημα Tri-X χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με τα ασύρματα αισθητήρια, επιτυγχάνοντας εμβέλεια, ανάλογα με το αισθητήριο, ως 2.000 m ενώ το σύστημα CAM-X για την επικοινωνία με τα PIR-CAMs με εμβέλεια ως 800 m (οι εμβέλειες αναφέρονται πάντα σε ανοικτό χώρο, χωρίς εμπόδια). Χρησιμοποιούνται τεχνολογίες TDMA (Time Division Multiple Address) για την αποφυγή επικάλυψης εκπομπών, frequency hoping με αυτόματη επιλογή ανάμεσα σε 50 κανάλια συχνοτήτων για αποφυγή παρεμβολών, κρυπτογράφησης AES-128 και OTA (Over The Air) updates. Δεν υπάρχει συμβατότητα με τα προϊόντα 1ης γενεάς AX HUB, καθώς αυτά χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα επικοινωνίας
  (της Pyronix).
 • Διατίθενται πλέον και ασύρματα PIR-CAMs. Είναι ασύρματοι ανιχνευτές κίνησης PIR, που τροφοδοτούνται από μπαταρία και έχουν ενσωματωμένη κάμερα με υπέρυθρο φωτισμό, η οποία καταγράφει και αποστέλλει, πριν και μετά το συναγερμό μια σειρά φωτογραφιών, για οπτική επιβεβαίωση.
 • Προσεγμένη σχεδίαση και κατασκευή των κεντρικών μονάδων και των περιφερειακών, με στόχο την πιο εύκολη, ασφαλή και γρήγορη εγκατάσταση. Για παράδειγμα: η κεντρική μονάδα έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό 220 VAC, οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες από το εργοστάσιο σε όλες τις συσκευές και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις υπάρχει διακόπτης για την ενεργοποίησή τους, ενώ τα ηλεκτρονικά είναι πλήρως καλυμμένα.
 • Εφαρμογή cloud για τον εγκαταστάτη Hik-ProConnect, που του επιτρέπει, από ένα σημείο, την εύκολη παραμετροποίηση όλων των συστημάτων ασφαλείας των πελατών του, τη διαχείριση τους, καθώς και την παρακολούθηση της κατάστασής τους.
 • Εφαρμογή cloud για τον τελικό χρήστη Hik-Connect, που του επιτρέπει, από ένα σημείο, την παρακολούθηση όλων των συστημάτων ασφαλείας του.
 • Plug & Play, με εύκολη καταχώρηση συσκευών και περιφερειακών μέσω εφαρμογής HIK-Connect και scan του QR-code από το κινητό ή browser.
 • Τεχνολογία IVaaS (Intruder Verification as a Service), που φέρνει τη σύγκλιση των συστημάτων συναγερμού με τα συστήματα CCTV, επιτρέποντας την αξιόπιστη και ενιαία διαχείρισή τους, μέσα από την ίδια εφαρμογή (HIK-Connect). Δυνατότητα live video μέσω της εφαρμογής για οποιαδήποτε κάμερα CCTV της HIKVISION στον ίδιο χώρο. Ενσωματωμένη κυλιόμενη προσωρινή μνήμη (buffer) για εγγραφή βίντεο από 4 IP κάμερες και εύκολη ανάκληση του, για οπτική επιβεβαίωση συναγερμού.
 • Πολλαπλοί κρυπτογραφημένοι δίαυλοι επικοινωνίας: Ethernet, Wi-Fi και 4G με 2 υποδοχές καρτών SIM, για σύνδεση: με φορητές συσκευές μέσω cloud και εφαρμογών Hik-Connect / Hik-ProConnect, λογισμικό iVMS-4200 / HikCentral, Kεντρικούς Σταθμούς μέσω στάνταρ IP πρωτοκόλλων SIA DC09 (SIA level 2, Contact ID) / ISUP / ISAPI (SDK). Επίσης, αποστολή push notifications, SMS και τηλεφωνικές κλήσεις.
 • Ενσωματωμένο proximity reader για χειρισμό του πίνακα με RFID proximity tags, χωρίς κωδικό.
 • Πλήρης σειρά περιφερειακών: ανιχνευτές, PIR-CAMs, συσκευές προστασίας, χειριστήρια, αναμεταδότες, σειρήνες, συσκευές για αυτοματισμούς IOT, κ.λπ.
 • Convergent Security Service Solution, δυνατότητα διασύνδεσης, μέσω cloud και πλατφόρμας Hik-ProConnect, των διάφορων συστημάτων ασφαλείας του πελάτη για τη διενέργεια αυτοματισμών, μεταξύ τους.
 • Ενσωματωμένο θερμόμετρο χώρου στα περισσότερα από τα περιφερειακά και εμφάνιση της θερμοκρασίας στην εφαρμογή.
 • Ως 210 ασύρματα περιφερειακά, 96 ασύρματες ζώνες και έξοδοι, 32 partitions, 4 αναμεταδότες, 6 ασύρματες σειρήνες, 8 ασύρματα πληκτρολόγια και readers RFID, 48 keyfobs, 48 χρήστες, 5.000 συμβάντα ανά σύστημα.
 • Διατίθενται 2 μοντέλα κεντρικών μονάδων, το οικονομικότερο ΑΧ PRO L και το κορυφαίο ΑΧ PRO Μ, στο οποίο και αναφέρονται οι προηγούμενες προδιαγραφές. Το οικονομικό μοντέλο L διαφέρει κυρίως στα εξής: υποστηρίζει GPRS αντί 4G, έχει 1 μόνο υποδοχή SIM, δεν έχει proximity reader, δεν έχει rolling buffer για αποθήκευση video από IP κάμερες, υποστηρίζει ως 64 ασύρματες ζώνες και εξόδους, 16 partitions, 2 αναμεταδότες, κ.λ.π.
 • Φωνητικές οδηγίες κατά το χειρισμό του πίνακα.
 • Συμβατότητα EN50131 Grade 2. Μοντέρνα και διακριτική σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε χώρο.
 • Πλήρης υποστήριξη Ελληνικών (φωνητικά μηνύματα, web browser, Hik-Connect, Hik-ProConnect).

Συνοπτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κεντρική Μονάδα ΑΧ PRO L (DS-PWA64-L-WE) AX PRO M (DS-PWA96-M-WE)
Ασύρματη συχνότητα 2-way 868MHz, frequency Hoping, 128 AES encryption, Tri-X & CAM-X
Ασύρματες ζώνες + έξοδοι 64 96
Partitions 16 32
Ασύρματα πληκτρολόγια & readers 8
Ασύρματες σειρήνες 4 6
Ασύρματα χειριστήρια (keyfobs) 32 48
Ασύρματοι αναμεταδότες 2 4
Tags 32 48
PIR CAM Υποστηρίζονται
On board IP camera buffer OXI 4 IP κάμερες * 7 sec
Χρήστες (+ installer + admin) 30 48
Συμβάντα log file 5.000
Ενσωματωμένο prox reader OXI ΝΑΙ
LAN & WiFi 2.4 GHz & RS232 Υποστηρίζονται
Κινητή τηλεφωνία GPRS (2G) – 1 κάρτα SIM (nano) 3G & 4G – 2 κάρτες SIM (nano)
Διασύνδεση με άλλες συσκευές ΝΑΙ (converge cloud μέσω Hik-ProConnect)
Ενδείξεις κατάστασης LED Arm/Disarm, Alarm, Tamper, Fault, Cloud, Power
Φωνητικές οδηγίες Ενσωματωμένο μεγάφωνο
Επικοινωνία με χρήστη Push notifications, SMS, φωνητικές κλήσεις, Hik-Connect
Επικοινωνία με Κεντρικό Σταθμό SIA DC09 (SIA level 2, Contact ID), ISUP, ISAPI (SDK)
Πλατφόρμες Κεντρικού Σταθμού iVMS-4200, Hik-Central
Πλατφόρμες για εγκαταστάτη Hik-ProConnect (cloud), Web server
Τροφοδοσία Ενσωματωμένο τροφοδοτικό, μπαταρία λιθίου 4520 mAh
Αυτονομία λειτουργίας 12 ώρες από τη μπαταρία, χωρίς τροφοδοσία ρεύματος
Πιστοποιήσεις EN50131 Grade 2, CE, Rohs/Reach/WEEE
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 170 x 38.6 x 170 mm

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο PDF ΕΔΩ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε άμεσα μια προσφορά!